Forsikring


Runa Forsikring

Du har som medlem af PROSA mulighed for at tegne privat- og erhvervsforsikring ved Runa Forsikring.

Log ind på Mit PROSA under Fordele og læs mere.

Om Runa Forsikring

Runa er en del af LB Forsikring, som også består af Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring. LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvilket betyder, at pengene arbejder alene til fordel for medlemmerne.

Læs om Runa Forsikring


GF TeleIT

GF TeleIT har en gruppeaftale med PROSA, der indebærer særlige fordele for medlemmer af PROSA. Du får blandt andet overskud på alle dine forsikringer, en personlig rådgiver, 12% i samlerabat, attraktiv pris på vejhjælp og meget mere.

Log ind på Mit PROSA under Fordele og læs mere.

Om GF TeleIT

GF TeleIT er en af selvstændig forsikringsklub i GF Forsikring. Klubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter, klubben arbejder eksklusivt for dig som it-ansat. 

Læs mere om GF TeleIT


Dansk Sundhedssikring

Som medlem af PROSA kan du tegne en sundhedsforsikring hos Dansk Sundhedssikring.

Med forsikringen får du blandt andet behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, zoneterapeut og akupunktør, akut psykologisk krisehjælp, hurtig undersøgelse og behandling hos speciallæge og på hospitaler, genoptræning, hjemmepleje, hjemmehjælp og hjælpemidler.

Læs om aftalen i denne pdf

Log ind på Mit PROSA under Fordele og læs mere. 

Om Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikrings team består af læger og sygeplejersker, som arbejder tæt sammen med både offentlige og private hospitaler. 

Læs mere om Dansk Sundhedssikring