Forsikring


Runa Forsikring

Du har som medlem af PROSA mulighed for at tegne privat- og erhvervsforsikring ved Runa Forsikring.

Log ind på Mit PROSA under Fordele og læs mere.


Om Runa Forsikring

Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, som også består af Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring. LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvilket betyder, at pengene arbejder alene til fordel for medlemmerne.

Læs mere på runa.dk


GF Forsikring - TeleIT

GF TeleIT har en gruppeaftale med PROSA, der indebærer særlige fordele for medlemmer af PROSA. Du får blandt andet overskud på alle dine forsikringer, en personlig rådgiver, 12% i samlerabat, attraktiv pris på vejhjælp og meget mere.

Log ind på Mit PROSA under Fordele og læs mere.


Om GF TeleIT (GF Forsikring)

GF TeleIT er en af selvstændig forsikringsklub i GF Forsikring. Klubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter, klubben arbejder eksklusivt for dig som it-ansat. 

Læs mere om GF TeleIT


Dansk Sundhedssikring

Som medlem af PROSA kan du tegne en sundhedsforsikring hos Dansk Sundhedssikring.

Med forsikringen får du blandt andet behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, zoneterapeut og akupunktør, akut psykologisk krisehjælp, hurtig undersøgelse og behandling hos speciallæge og på hospitaler, genoptræning, hjemmepleje, hjemmehjælp og hjælpemidler.

Læs om aftalen her (pdf)

Log ind på Mit PROSA under Fordele og læs mere


Om Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikrings team består af læger og sygeplejersker, som arbejder tæt sammen med både offentlige og private hospitaler. 

Læs mere på da-sundhed.dk


Lønsikring

Hvis du er medlem af PROSA og Min A-kasse kan du tilkøbe en favorable og billig lønsikring. Lønsikringen tilbydes af Alka og sikrer dig højere indtægt, hvis du bliver ledig. Faktisk kan du forsikre op til 80 % af din nuværende løn. 

Du kan tegne en lønsikring fra blot 49 kr. og opefter. Lønforsikringen er desuden fradragsberettiget og fratrækkes automatisk i skat.

> Læs mere her