PROSA internt

Prosa.dk bliver genfødt

Medlemmer, der kigger ind på Prosa.dk, har gennem de sidste otte år mødt det samme design og den samme struktur, men nu er der udsigt til en ny oplevelse. 

I disse måneder gennemfører PROSA et webudviklingsprojekt, som skal lede til et forbedret Prosa.dk. 

Hurtigere svartider, et tidssvarende design, der tilpasser sig den enhed, som brugeren benytter, og rigere muligheder for at vise flere slags indhold. Det er sammen med en mere stringent og forenklet navigation målene for webudviklingsprojektet. Samtidig kommer det ny Prosa.dk visuelt til at være i pagt med PROSAs generelle, grafiske identitet.

Forarbejdet blev gjort i foråret, hvor medlemmer, ansatte og interessenter blev inviteret ind for at vurdere, hvad der er vigtigt at få forbedret. Hen over sommeren blev de første forslag til opbygning af sitet lavet, og her i efteråret har PROSA valgt en leverandør til at implementere sitet.

Prosa.dk's tekniske hjerte, CMS-systemet, kommer også fremover til at være TYPO3. Men der er tale om en opdateret version, og en række plug-ins vil blive nyudviklet med henblik på at levere bedre performance, samtidig med at integrationen med PROSAs CRM-system bliver tættere. Det er planen, at første version af det nye site vil være klar i foråret 2017.

Red.