Hele kalenderen

PROSAs arrangementkalender

Detaljer

Dato:

28.02.17 - 28.02.17

Tidspunkt:

17:00 - 20:00

Sted:

Cassiopeia, Datalogi, Aalborg universitet, Selma Lagerløfs Vej 300

Arrangør:

Pris:

Medlem: Kr. 0

Ikke-medlemmer: Kr. 525

Antal pladser:

22 (i alt)

Aalborg: User Experience

Emne:

System- og webudvikling

Beskrivelse:

I løbet af de tre timer, skal vi både lytte og producere, og du kommer både igennem nogle grundlæggende tanker omkring UX – hvad er UX, hvorfor er det vigtigt, og hvordan taler vi egentlig om det?

Du vil komme til at høre om basale tilgange til at vurdere og forbedre UX på et website eller i et system, og så skal vi selv prøve, hvad det vil sige at prioritere, teste og bygge en prototype med et UX-fokus.

Du vil få nye vinkler på det arbejde, du laver til daglig, du vil blive bedre rustet til at argumentere ud fra brugernes perspektiv, og du bliver bedre til at se oplevelsen som en helhed. Vi kommer til at se på både gode og virkelig dårlige eksempler, og det bliver med garanti ikke kedeligt.

Foredragsholder er Pernille Grand som er UX consultant hos Creuna i Aarhus. Pernilles mission er at gøre internettet til et bedre sted, og det gør hun ved at stræbe efter at have fokus på hele oplevelsen, på sund fornuft, på at skabe løsninger til rigtige mennesker, og på at skabe værdi for alle. Også kundernes kunder.

Der vil være en pause, hvor Prosa vil stå for sandwich og vand.

Ring mig op

Har du problemer med at melde dig til vores arrangementer?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt: