AI-billedgenerering med ControlNet

For dig der vil have en grundig forståelse af AI-drevet billedskabelse

På få år er der sket en kæmpe udvikling indenfor AI-generede billeder, og værktøjer som Midjourney, DALL:E og Stable Diffusion, der tillader folk at skabe komplekse billeder ud fra simple tekstinstruktioner. Og det har allerede ændret manges forståelse af og arbejde med digitale billeder. Det kan dog være svært at styre, præcist hvordan billederne kommer til at se ud, og særligt kompositionen af elementer og konstruktioner er noget nær umulig at kontrollere udelukkende ved en beskrivelse i tekst. Det er her ControlNet kommer ind i billedet.

Denne online workshop er perfekt for dig, der ønsker at få en grundig forståelse af de tekniske aspekter ved AI-drevet billedskabelse med ControlNet og lære, hvordan det skiller sig ud fra traditionelle tekstprompt-baserede metoder.

Læring
Forskellen mellem ControlNet og almindelig tekstprompting:
Opdag, hvordan ControlNet udnytter både billed- og tekstinput til at skabe mere præcise og kontrollerbare resultater end almindelig tekstprompting.

Praktiske eksempler
Se, hvordan ControlNet kan ændre og forbedre billedgenereringen, og få en forståelse for hvordan betingelseslag som dybde, kanter og kropstracking påvirker resultaterne forskelligt.

Kreative muligheder:
Diskussion af hvordan denne teknologi kan bruges i forskellige kreative brancher, fra digital kunst til kommerciel anvendelse.

Underviser
Andreas Refsgaard (f. 1985) er kunstner, cand.it, og kreativ programmør. Han arbejder freelance med machine learning og computeralgoritmer for alt fra Vejle Bibliotek til Google Creative Lab, og han har udstillet kunstværker på steder som Roskilde Festival, New York Design Week, Ars Electronica og KIKK Festival. Sideløbende underviser Andreas i algoritmisk tænkning og kunstnerisk brug af kunstig intelligens på designskoler og universiteter verden over.

Link til webinaret sendes senest på kursusdagen pr. mail. 

 

 

Dato

Start30. apr 2024 17:00
Slut30. apr 2024 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 2.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere