Bliv klogere på generativ AI - workshop

Generativ AI hands-on workshop - du behøver ingen tidligere erfaring

Generative AI-er har i det seneste års tid været på en vild rejse og er nu kommet på alles læber. Selvom langt de fleste har hørt om og prøvet ChatGPT, er der stadig mange, der ikke har haft muligheden for at prøve kræfter med generering af billeder, video og lyd. Hvis du er nysgerrig og ønsker at lære, hvordan du kan skabe visuelle og grafiske elementer ved hjælp af AI, så er denne workshop lige noget for dig!

Workshoppen henvender sig til dig, der ønsker at få en dybere forståelse for generativ AI og vil dykke ned i de nyeste og mest avancerede generative modeller. Vi starter med en introduktion til generativ AI og en grundlæggende forståelse af prompt engineering. Derefter vil du få mulighed for selv at eksperimentere med forskellige modeller i et åbent og understøttende miljø, hvor nye modeller og teknikker løbende bliver introduceret.

Denne workshop kræver ingen tidligere erfaring med generativ AI eller AI generelt. Det eneste, du behøver, er en computer med internetadgang samt en lyst og nysgerrighed til at lære.

Husk at medbringe en bærbar computer.

Oplægsholder
Danni Dromi er uddannet Datalog fra Københavns Universitet og har de sidste 10 år arbejdet med AI, data og software. Han har de senste 1.5 år arbejdet som selvstændig konsulent og foredragsholder indenfor AI og har udviklet flere løsninger baseret på Generativ AI, blandt andet SkoleGPT https://skolegpt.dk/

Han er super passioneret omkring generativ AI, og har fulgt udviklingen i feltet helt tilbage fra 2015, da de første kreative AI modeller kom frem.

Dato: Onsdag 29. maj kl. 17-20
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V
Pris: Gratis for medlemmer af PROSA

Vi serverer pizza og kaffe undervejs.

 

Dato

Start29. maj 2024 17:00
Slut29. maj 2024 20:00

Sted

PROSA København, mødelokalet ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 2.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

21 ud af 25 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - 27785453 kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere