Robotautomatisering (RPA) for den erfarne

Få tips til hvordan RPA kan bredes ud i en organisation

Kursus for dig, der har kendskab eller erfaring med RPA, og som ønsker tips til, hvordan det kan bredes mere ud i organisationen. RPA er softwareværktøjet, der har vundet stærkt frem de seneste år – primært drevet af behovet for at automatisere manuelle, repetitive opgaver, samt gøre op med tastefejl og manglende eller besværlige integrationer mellem it-systemer.

Hvor fokus tidligere især var på tidsbesparelser, bliver RPA i dag også brugt i virksomheder, hvor besparelser ikke alene udgør business casen. Dermed er datakvalitet og arbejdstrivsel blevet væsentlige faktorer, som kan være mindst lige så betydningsfulde. Kurset er designet til projektledere, udviklere og proceskonsulenter, der lige er startet eller er godt i gang med RPA.

Underviser
Daniel Søgaard Jensen er en erfaren underviser, der har arbejdet med RPA i flere år både som konsulent og intern RPA-udvikler. Daniel underviser ud fra, at det skal være sjovt og spændende at lære, så derfor vil du opleve engagement og mange praktiske eksempler. Daniel har også undervist i RPA hos større danske organisationer, fx Sydbank, Aalborg Universitet og Teknologisk Institut.


Online. Direkte link bliver sendt pr. mail på kursusdagen
Webinaret bliver ikke optaget

Dato

Start16. maj 2024 17:00
Slut16. maj 2024 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 1.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

128 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere