It-kvindenetværket: Omvisning på The future is present

Kom og netværk med andre af it-kvinder

Kom med til rundvisning på udstillingen: ”The future is present” tirsdag 28. maj kl. 16-17. Efter rundvisningen spiser vi sandwich et sted i nærheden.

The Future is present

Hvilken fremtid vil vi gerne have? Omvisningen præsenterer igennem de tre temaer HUMAN, SOCIETY og PLANET+ forskellige scenarier, installationer og bud på design til fremtiden fra designere, arkitekter, kunsthåndværkere og andre kreative og professionelle.

Nogle er spekulative, andre er spørgende, men alle inviterer de til refleksion, når det overvejes: hvordan naturen kan helbrede, hvornår vi bliver gamle, hvorfor vi ønsker mere nærhed og sanselighed, hvordan arbejdslivet vil være, hvilke måder global migration kan håndteres på, om håndarbejde kan skabe samfundsforandringer, hvorfor 3D printning er vigtig og hvorfor stole af svampe og lamper af kotarme måske rykker ind i hjemmet. For hvilke værdier er de allervigtigste for fremtidens design, hvor ikke kun designernes – men alles valg og handlinger er med til at forme fremtiden.

Sted: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K.

Kl. 16-17 Rundvisning (max. 23 deltagere)
Kl. 17-18.30 Sandwich og forfriskning et sted i nærheden (TBA)

It-kvindenetværket i PROSA mødes til foredragsaftner eller sociale arrangementer om alt fra it og kunst til job og teknologi. Så kom og netværk med andre it-kvinder.

Dato

Start28. maj 2024 16:00
Slut28. maj 2024 18:00

10 ud af 23 pladser tilbage

Kontakt

Lulu og Maria - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere