Skriv bedre kode i C#

Efter kurset kan du forklare dine kolleger, hvad en ”bone-headed exception” er, samt forstå, hvorfor constructors snart går af mode

C# er et af tidens mest populære objektorienterede programmeringssprog og kan benyttes til at skrive både front-end, back-end og apps. Sproget er let at lære, men sværere er det at få skrevet sin C# kode, så den er god, læselig, overskuelig og vedligeholdbar.

Vi introducerer på kurset et antal fokusområder af C#, hvor man som udvikler med en relativ lille indsats, kan gøre éns kode meget bedre ved at benytte nogle få simple, men vigtige teknikker.

Efter kurset er du eksempelvis i stand til at forklare dine kolleger, hvad en ”bone-headed exception” er, samt forstå, hvorfor constructors snart går af mode.

Underviser
Jesper Gulmann Henriksen er Principal Engineer i en cloud-native udviklingsafdeling med fokus på miljø-services på .NET og Azure. Han har arbejdet med Microsofts teknologier gennem mere end 20 år i meget forskellige domæner som mission-kritiske systemer til luftfart, den finansielle sektor, krypto-sikkerhed, legetøj samt IoT.

Online. Direkte link sendes pr. mail på kursusdagen

Webinaret bliver ikke optaget

Dato

Start13. jun 2024 17:00
Slut13. jun 2024 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 2.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

108 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere