Hele kalenderen

PROSAs arrangementkalender

Detaljer

Dato:

26.04.17 - 26.04.17

Tidspunkt:

17:00 - 20:00

Sted:

Nygaard-bygningen (5335), Findlandsgade 21, 8200 Aarhus N, lokale 091

Arrangør:

Pris:

Medlem: Kr. 0

Ikke-medlemmer: Kr. 0

Antal pladser:

29 (i alt)

Aarhus: kursus i CV og online portfolio i WordPress på Katrinebjerg

Emne:

Arbejdsliv og personlig udvikling

Beskrivelse:

Aarhus: kursus i CV og online portfolio i WordPress

Onsdag d. 26/04 kl. 17-20

Tekst

På dette kursus får du en introduktion til, hvordan du grafisk flot opstiller dit CV i WordPress, så du får din egen online portfolio du kan vise en fremtidig arbejdsgiver. Dette efterspørges af mange virksomheder, især inden for design-branchen. Du vil have muligheden for at gå hjem med en online portfolio, som du også kan arbejde videre på derhjemme. Oveni vil PROSAs egne faglige konsulent, Ove Larsen, lægge ud med at fortælle dig om, hvad et CV (ikke) skal indeholde, og hvilke af dine kompetencer du skal lægge vægt på.

Katrine Kuhberg, der arbejder som grafisk designer og UX-designer hos APPlab, vil gennemgå WordPress.com sammen med jer, og fortælle hvordan du på pæneste og bedste vis kan opsætte din egen online portfolio i WordPress. WordPress er også et godt værktøj at have kendskab til idet 1 ud af 5 websteder er drevet af WordPress – og andelen bliver kun større. Det er også Open Source og derfor helt og aldeles gratis.

Krav

Du må meget gerne have fundet på et navn til din online portfolio inden du kommer, idet det ikke er muligt at ændre navnet på dit domæne når først du har valgt - derfor er det meget vigtigt at have fundet det rigtige navn.

Der vil blive serveret pizza og sodavand i løbet af aftenen.

Sted

Katrinebjerg: Nygaard-bygningen (5335), Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N, lokale 091.

NB: bygningen vil være aflåst i tidsrummet for kurset, så hvis ikke du har et fungerende studiekort til bygningen, så kan du kontakte PROSAs Organizer, Kristina, på tlf. 25 76 62 32 - hun vil være til stede under hele arrangementet.

 

Ring mig op

Har du problemer med at melde dig til vores arrangementer?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt: