PROSA/Offentlig

PROSA/Offentlig er lokalafdeling for alle, der er ansat på det offentlige område - stat, regioner og kommuner - og for ledige, som sidst var ansat på dette område.

PROSA/Offentlig har overenskomst på det statslige område, hvor området dog deles med HK, og er medlem af den statslige forhandlingsorganisation Centralorganisationen af 2010 (CO10).

PROSA/Offentlig laver arrangementer om den statslige aftale, og hvad der ellers berører det offentlige område.

Bestyrelsen, der vælges på den årlige generalforsamling, mødes efter behov og vedtager selv sin arbejdsform, således at alle medlemmer har mulighed for at deltage på lige fod. Det betyder for det meste online-møder.

Generalforsamling

Generalforsamlingen er PROSA/Offentligs øverste myndighed, og den ordinære generalforsamling afholdes i oktober eller november måned. Alle medlemmer med en mailadresse modtager indkaldelse til generalforsamlingen 3 uger før afholdelse. 

Læs mere om den kommende generalforsamling her.

Dagsorden i henhold til vedtægterne og materiale til generalforsamling offentliggøres medio oktober, samtidig med at indkaldelsen udsendes.

Vil du være sikker på, at du modtager materialet, så log ind på Mit PROSA og tjek, at vi har den rigtige e-mail adresse og arbejdsplads.


Kontakt

Organisationaftale m.m.
Morten Rønne, forbundssekretær: Tlf. 3336 4121, mbr@prosa.dk

Ved lønforhandling m.m.
Faglig afdeling: Tlf. 3336 4141, faglig@prosa.dk


Læs mere om arbejdet i PROSA/Offentlig