Få en bedre nattesøvn

Få en god nats søvn - uden din computer

Tjekker du computeren eller mobilen, inden du går i seng? Det er en rigtig dårlig idé, hvis du gerne vil have en god nats søvn. Få tips til den gode nattesøvn her.

Dette foredrag er for dig, der gerne vil lære at falde i søvn, sove igennem og undgå for tidlige opvågninger. På nettet finder du masser af gode råd til en bedre søvn. Men hvis først man har søvnproblemer, skal der ofte mere end et glas varm mælk og et mørklagt, køligt soveværelse til at sende os i drømmeland.

Søvnbesvær hænger ofte sammen med stress. Mange mennesker begynder at sove dårligt i en presset eller stressfyldt periode. Det kan være tiden med småbørn, en vanskelig skilsmisse eller en presset periode på jobbet. Selvom tingene i dit liv er faldet på plads igen, kan den dårlige søvn blive hængende som en tillært dårlig vane – din hjerne har simpelthen lært at sove dårligt!

Søvnspecialist Birgitte Hinz som har arbejdet med søvn og stress i mere end 15 år. Hun arbejder til daglig som foredragsholder og behandler. Du kan læse hendes tips til en bedre nattesøvnprosabladet.dk


Kurset foregår online, mandag den 22/1 kl. 17-20
> Du kan tilmelde dig her
(kun for medlemmer af PROSA)