Find den rette kandidat

Her kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde den rette kandidat.

PROSAs jobformidling

I PROSA får vi løbende henvendelser fra arbejdsgivere, der mangler personer med de rette it-kompetencer. Disse henvendelser formidler vi straks videre til vores jobsøgende medlemmer - både ledige, folk i arbejde samt studerende på jagt efter et deltidsjob.

Vores jobsøgende medlemmer har generelt bred erfaring og kompetencer inden for hele det it-professionelle felt, dvs. alt fra support, drift og programmering til it-arkitektur m.v. Desuden har vi et særligt program for nyuddannede, kaldet trainee-projektet, der har fokus på at få dimittender godt i gang og sikre match med de virksomheder, der mangler arbejdskraft.

Jo bedre et job er beskrevet, desto bedre. Send en mail til prosa@prosa.dk  eller kontakt vores konsulenter Flemming Kroun Prosa Øst fkr@prosa.dk  eller Ove Larsen Prosa Vest ola@prosa.dk med så mange detaljer eller stikord som muligt.

Derefter går vi straks videre med at formidle kontakt. Bare giv besked, om I f.eks. ønsker at få tilsendt et par udvalgte CVer via os, eller om det er helt fint at blot formidle kontaktinfo til jer, så ansøgerne selv kan maile jer direkte.

 

Sidst revideret

23. januar 2019