Online forløb i Grundlæggende C# - Modul 5

Lambda-udtryk og funktionelle programmeringsparadigmer

I modul 5 (ud af 6 moduler) dykker vi ned i funktionsorienteret programmering gennem delegates og lambda-udtryk i C#. Delegates muliggør definitionen af metode referencer, som kan anvendes til at skabe fleksibel og genanvendelig kode.

Lambda-udtryk giver en mere direkte og ofte mere læselig måde at definere anonyme funktioner på, hvilket er særligt kraftfuldt i forbindelse med operationer på samlinger. Denne tilgang understreger C#'s alsidighed ved at blande objektorienterede og funktionelle programmeringsparadigmer.

Underviser
Michell Cronberg har mange års erfaring i C#-undervisning på Teknologisk Institut. Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og han underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er både underviser og konsulent, og han har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Kursusbevis: Deltager du på minimum 5 ud af 6 moduler – og har afleveret et aftalt antal opgaver – vil du modtage et kursusbevis.

 

Modul 6 – torsdag den 31. oktober 2024 fra kl. 17.00 til kl. 19.00

 

Dato

Start24. okt 2024 17:00
Slut24. okt 2024 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 2.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

97 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk Mobil: 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere