PROSA har gode værdier

Marie bachelor of Engineering og medlem af PROSA

Marie er bachelor of Engineering og medlem af PROSA. Hun mener, at PROSA har gode værdier og står ved sine meninger - også på områder, som kun ægte it-nørder kender til.

”Jeg kan godt lide, at PROSA tager stilling – også til lidt nicheprægede områder såsom ulovlig logning. Emner som kun ægte it-nørder kender til.

Jeg vil gerne arbejde med bæredygtighed, og jeg blev motiveret til at læse it, da jeg hørte om noget dataanalyse, som kan bidrage til den grønne omstilling. It er hele vores samfund. Og hvis man kan it, kan man virkelig meget inden for mange ting. Da jeg startede med at læse, vidste jeg med det samme, at jeg skulle være PROSA-medlem – blandt andet fordi de har nogle gode værdier og står ved deres holdninger. Jeg nyder at dykke ned i nogle af de it-nørdede kurser og arrangementer. Blandt andet har jeg været til STUDTRÆF, END_IT, SURVEIL_IT og i Botanisk Have, hvor jeg har talt med en masse spændende mennesker med samme interesser som mig selv.

Politisk synes jeg, at PROSA er god til at belyse problematikker, som ikke nødvendigvis er interessante for de store mainstream-medier, men som er relevante for it-nørder som jeg. Det er fedt!”

Marie, 30 år, bachelor of Engineering.

Som medlem af PROSA er det gratis at deltage i vores kurser og arrangementer. Du får desuden et væld af medlemsfordele, hvor du bl.a. kan få rabat, spare penge samt forsikre dig selv og dit it-grej.