AI i Praksis – AI-løsninger fra ide til implementering

Få en grundintroduktion til praktisk håndtering og styring af AI-projekter.

AI, eller Kunstig Intelligens på dansk, er de seneste år blevet udbredt og mere tilgængeligt for både små og store organisationer. Men at håndtere AI-projekter er markant anderledes end almindelig softwareudvikling, da der er flere ukendte faktorer og større afhængighed af datakvalitet, mængde, tilgængelighed osv.

Du får en grundintroduktion til, hvordan du driver potentielle AI-løsninger hele vejen fra idé til implementering, så projektet ender med en målbar impact på din organisation. Fokus er ikke på softwareudvikling eller datamodellering, men på hvordan du styrer projektet, så du sikrer størst udbytte og undgår de mest almindelige faldgruber. Efter workshoppen er du bedre klædt på til at spotte potentielle udfordringer, der kan løses med AI i din organisation, og hvordan du konkret går fra ide til implementering.

Underviser
Daniel Franch har rådgivet om og implementeret data og AI løsninger for både globale koncerner og start/scale-ups. Med en baggrund som data scientist og forretningsudvikler, hjælper han virksomheder med at få udnyttet deres data og implementere langsigtede succesfulde AI-løsninger.

Dato

Start05. nov 2024 17:00
Slut05. nov 2024 19:00

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 1.024,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

56 ud af 76 pladser tilbage

Kontakt

PROSA/ØST - BFR (bfr@prosa.dk) link sendes senest på dagen pr. mail

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere