Capture the Flag med Cyberskills

Er du erfaren i hacking? Eller er du nybegynder indenfor cybersecurity? Dette kursus er for alle med interesse for at lære endnu mere om cybersecurity

Kurset bliver afholdt i samarbejde med Cyberskills, og de vil hjælpe jer igennem en række Capture the Flag (CTF) opgaver. CTF-opgaver handler om at finde og udnytte svagheder i online systemer. Systemerne er emulerede miljøer tilrettelagt af Cyberskills, og det er jeres job at trænge ind i dem.

Det vil være muligt at teste dine evner på egen hånd eller blive guidet igennem af de dygtige hjælpere fra Cyberskills.


Det eneste, du behøver at medbringe, er en bærbar computer og nysgerrighed på at lære mere. Der er også mulighed for at tage en ven med, selv hvis de ikke er PROSA medlem. Hvis du ønsker dette, bedes du blot skrive en mail til Emma på ems@prosa.dk med din vens fornavn.


PROSA vil sørge for mad og drikke i løbet af aftenen. Hvis du har nogle specifikke allergier eller madrestriktioner, bedes du skrive til Emma på ems@prosa.dk senest d. 18. oktober.

Om Cyberskills
Cyberskills er et dansk fællesskab med over 1300+ medlemmer, der arbejder med cybersecurity. De deler viden, optræner nye cyberinteresserede og afholder hvert år ’De Danske Cybermesterskaber’, som er en landsdækkende konkurrence for unge med interesse for cybersikkerhed.


Læs mere om Cyberskills på: https://www.cyberskills.dk/

Dato

Start19. okt 2023 17:30
Slut19. okt 2023 21:00

Sted

PROSA København, mødelokalet ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00

27 ud af 30 pladser tilbage

Kontakt

Emma Svendsen: ems@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere