Digitainability

Når digitale løsninger bliver løftestang for bæredygtig omstilling

Verden står overfor store udfordringer. De virksomheder, der vælger at bruge digitalisering og bæredygtighed som innovationsdagsorden, har en unik mulighed for at øge deres konkurrencekraft og blive blandt dem, der tilbyder de løsninger, vi har brug for. Kom med til oplæg og dialog om digitalisering og bæredygtighed v. Senior Anthropologist Nina Scheel. Her får du indblik i, hvordan man med digitalisering og fokus på menneskelig adfærd kan fremme bæredygtighed.

Nina Scheel tager udgangspunkt i konkrete cases og giver dig et indblik i de store potentialer, der ligger i at arbejde strategisk med digitalisering og adfærd som løftestang for den bæredygtige omstilling af vores virksomheder. Nina gennemgår redskaber og metoder til, hvordan man kan arbejde med dette til hverdag og faciliterer en gruppevis drøftelse af barrierer og muligheder for netop dig, så du kan få brugbare refleksioner med, omkring din egen hverdag og arbejdsplads.

Om Nina Scheel
Nina Scheel er Senior Anthropologist hos Alexandra Instituttet og arbejder med digital bæredygtig omstilling og adfærdsstudier. Hun er en engageret innovationskonsulent, rådgiver og foredragsholder. Nina har samarbejdet med en lang række danske og udenlandske private og offentlige virksomheder om bl.a. digital innovation, brugerforståelse og adfærd og strategi, hvor bæredygtighed spiller en større og større rolle blandt de danske virksomhede

Dato

Start10. okt 2023 18:00
Slut10. okt 2023 21:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 510,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

17 ud af 40 pladser tilbage

Kontakt

Sara - sfl@prosa.dk | 52506858

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere