Få en bedre nattesøvn (29.10)

Få effektive råd og værktøjer til en bedre søvnrytme

Dette foredrag er for dig, der gerne vil lære at falde i søvn, sove igennem og undgå for tidlige opvågninger. På nettet finder du masser af gode råd til en bedre søvn. Men hvis først man har søvnproblemer, skal der ofte mere end et glas varm mælk og et mørklagt, køligt soveværelse til at sende os i drømmeland.

Søvnbesvær hænger ofte sammen med stress. Mange mennesker begynder at sove dårligt i en presset eller stressfyldt periode. Det kan være tiden med småbørn, en vanskelig skilsmisse eller en presset periode på jobbet. Selvom tingene i dit liv er faldet på plads igen, kan den dårlige søvn blive hængende som en tillært dårlig vane – din hjerne har simpelthen lært at sove dårligt!

Vi kigger nærmere på, hvad der skal til for at aflære dette reaktionsmønster og dermed etablere en bedre søvnrytme. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af foredraget.

Oplægsholder
Søvnspecialist Birgitte Hinz som har arbejdet med søvn og stress i mere end 15 år. Hun arbejder til daglig som foredragsholder og behandler.

Webinaret bliver ikke optaget.

Link sendes ud på kursusdagen.

 

Dato

Start29. okt 2024 17:00
Slut29. okt 2024 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 1.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

90 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Lulu kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere