GirlzNight: Perfektionisme og perfekthedskultur

Lær at omfavne skønheden i det uperfekte og få værktøjer til refleksion og samtale

Sanne Østergaard Nissen sætter spotlight på tidens perfekthedskultur og perfektionisme. Med forskning, viden og poetisk charme, sætter hun tidsånden, forbrugskultur og tendenser, vores sind, adfærd og relationer tankevækkende i relief og lærer os at omfavne skønheden i det uperfekte. Mød op og få:

• Værktøjer til refleksion, samtale og derigennem mere hensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, når jagten efter perfektion tager overhånd og leder til mistrivsel.
• Konkrete bud på sammen at finde veje til mere balance med fokus på: Trivsel. Kærlighed. Kreativitet. Opbyggelige relationer. Fællesskab. Flow. Glæde. Selvværd. Nærvær. Frihed. Mening. Mod. Styrker.

It-kvindenetværket i PROSA GirlzNight har eksisteret i 16 år. Vi mødes til foredragsaftner eller sociale arrangementer om alt fra it og kunst til job og teknologi. Så kom og netværk med andre it-kvinder.

Underviser
Sanne Østergaard Nissen er lektor og ledelseskonsulent ved UCL, ekstern lektor ved University of Applied Sciences i Kiel, master i positiv psykologi, cand.merc. og coach. Hun underviser, holder foredrag og rådgiver om perfekthedskultur, perfektionisme og trivsel, som udløber af et forskningsprojekt og adskillige års akkumuleret viden om menneskets sind, adfærd og relationer.


Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V, mødelokalet PASCAL på første sal

Vi serverer sandwich/salater og kaffe undervejs

 

 

Dato

Start09. maj 2023 17:00
Slut09. maj 2023 19:30

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

30 ud af 40 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere