PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Introduktion til IoT

Overvågning af veje og indkørsler – mød blandt andet en trafiktæller, som kan måle biler og deres hastighed

IoT (Internet of Things) er en bred betegnelse for elektroniske apparater, som kan sende og modtage data over netværk. Det drejer sig om en række kommercielle produkter som overvågningskameraer, køle/fryseskabe, som kan fortælle om alvorlige udsving i temperatur og amatørmeteorologiske stationer, som kan lægge data i skyen.

IoT er også muligheden for, at man kan bygge elektroniske kredsløb op omkring en microcontroller og lave en webgrænseflade eller sende data til en server i skyen. På webinaret skal vi se på en trafiktæller, som kan overvåge en vej eller indkørsel for et antal biler og deres hastighed. Vi skal se et kredsløb opbygget på ”breadboard”, programmering af microcontrolleren og muligheden for at hente og efterbehandle de aflæste data.

Underviser
Thomas Ammitzbøll-Bach har arbejdet med softwareudvikling i over 30 år, er uddannet elektroingeniør og har suppleret med datalogi fra Københavns Universitet. Deltagerne siger, at det er sjovt at være på kursus hos Thomas. For bag alle de tekniske forklaringer ligger et lunt lag af humor og spændende erfaringer.

Dato: Torsdag den 10. februar kl. 17.00-20.00
Sted: Online. Direkte link sendes pr. mail på dagen

Webinaret bliver ikke optaget

 

 

Dato

Start10. feb. 2022 17:00
Slut10. feb. 2022 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

47 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk - link sendes på dagen pr. mail

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere