Introduktion til UML

UML tilbyder et konsistent begrebsapparat igennem hele processen.

En af de store problemstillinger med udvikling af it-løsninger er, at dem der skal lave løsningen, ikke taler samme sprog som kunder og brugere. Og ofte taler udviklere forskellige dialekter indbyrdes.

Derfor er der en betragtelig risiko for, at der opstår misforståelser fra kunden formulerer sine krav, til den løsning som bliver udarbejdet.

Unified Modeling language (UML) tilbyder et konsistent begrebsapparat igennem hele processen, fra forundersøgelse over udvikling af løsningen til installation og undervisning af slutbrugere. UML er et standardiseret modelleringssprog, som er under neutral kontrol af Object Management Group, der er internationalt accepteret af it-industrien.

Ved at benytte UML under systemudvikling adresserer du kommunikationsproblemet effektivt og sikrer dig, at det rigtige produkt bliver udviklet. UML (samt ArchiMate og BPMN) anbefales af Digitaliseringsstyrelsen som et anerkendt værktøj til kommunikation og dokumentation af it-projekter.

Underviser
Flemming Hansen har mere end 25 års erfaring med undervisning og rådgivning inden for it og forretningsudvikling og har anvendt UML på en lang række projekter. Og er certificeret it-arkitekt på såvel Foundation som Practitionerniveau.

 

 

Dato

Start27. okt. 2022 17:00
Slut27. okt. 2022 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

89 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere