PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Med hjernen på arbejde – workshop II

Du får mere at vide om hjernens samarbejde med omgivelserne, kroppen, overspringshandlinger, grupper og sociale fænomener og lidt mere

Kurset er anden del om hjernen. Du får mere at vide om hjernens samarbejde med omgivelserne, kroppen, overspringshandlinger, grupper og sociale fænomener og lidt mere. Mikael Elkan bringer dig tættere på det, der er mest dig, og hvordan hjernen spiller ind i dit arbejdsliv sammen med andre. Menneskets evne til at samarbejde og koordinere opgaver er fantastisk og udfordrende. At forstå hjernens evne til samarbejde kan være en stor hjælp til at forstå andre og os selv sammen med andre.

Hjernen fylder kun ca. 2 % af din kropsvægt, men forbrænder 15 % af din energi. Den er et unikt træk ved det opretstående menneske, som har hjulpet os til, hvor vi er i dag, og den adskiller sig radikalt fra mange andre hjerner ved, at vi kan forstå at andre forstår. Det gør det også indviklet at være menneske.

Underviser
Mikael Elkan er bl.a. uddannet inden for sprogpsykologi, organisationspsykologi og neuropsykologi. Han arbejder til dagligt med teams, ledelse og organisationer.

Dato: Tirsdag 21. juni kl. 17.00-20.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 27A, 1606 København V

 

 

Dato

Start21. jun. 2022 17:00
Slut21. jun. 2022 20:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

30 ud af 35 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere