Møde i Diversitetsnetværket

Bliv en del af et diverst netværk af it-professionelle

Diversitetsnetværket er for alle, der gerne vil indgå i fællesskab med andre it-professionelle.

Alle er velkomne uanset alder, køn, kønsidentitet, seksualitet, etnicitet, religion, eller om du identificere dig med en helst anden minoritet du tilhører. Mange af de udfordringer man oplever som minoritet går nemlig igen på tværs af de underrepræsenterede grupper. Du er også velkommen uanset om du har deltaget tidligere eller er ny.

Dette netværk vil fungere som en fælles platform for alle der identificerer sig selv som en minoritet i it-faget, samt dem, der ønsker at skabe en positiv forandring og mere inklusion i it-faget. Vi sætter fokus på positiv og åben dialog, og det er derfor vigtigt, at du er klar til at møde andre, der ikke er ligesom dig selv.

Til dette møde vil vi forberede personlige fortællinger og derigennem få et bedre indblik i hinandens hverdag, styrker og udfordringer. 

Netværket faciliteres af organiseringskonsulent Thea Bissø, thb@prosa.dk. Henvend dig gerne hvis du har spørgsmål angående netværket.

Dato: Torsdag d. 21. oktober kl. 19.00-21.00
Sted: Online. Direkte link sendes på dagen pr. mail

OBS: Ved at indgå i netværksmøderne accepterer du, at andre får kendskab til hvem du er. Det er dog op til dig at bestemme, hvor meget du har lyst til at dele om dig selv.

Dato

Start21. okt. 2021 19:00
Slut21. okt. 2021 21:00

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 500,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

15 ud af 20 pladser tilbage

Kontakt

Thea B, Thb@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere