Polypoly og dataøkonomien i dine lommer

Hør om polypod-app’en som vil bane vejen for et nyt decentralt økosystem for data

Del algoritmer, ikke data. Sådan lyder slagordet fra polypoly, der med polyPod-app’en vil bane vejen for et nyt decentralt økosystem for data. Hør om teknologien bag, og hvordan den kan anvendes - både af dig som privatperson og af virksomheder og organisationer.

Den voldsomme centralisering af persondata er noget skidt. Den låser data ind i siloer, og begrænser deres anvendelighed enormt. Og den gør det svært for den enkelte selv at bestemme, hvad hans eller hendes data bruges til. Det er baggrunden for polypoly og deres polyPod - en app, der vil tilbyde dig, at du fysisk kan lagre dine egne data og køre beregninger på dem på dit eget device. Som vil give dig selv muligheden for selv at tjene nogen af de mange penge, dine data og den viden der flyder fra dem, er værd. Og som vil give virksomheder og organisationer mulighed for at bygge datapartnerskaber med deres kunder og brugere, og bygge datadrevne løsninger, der virker for deres kunder og brugere - ikke imod dem.

På gå-hjem mødet kan du møde Jon Lund, der er chef for den danske afdeling af polypoly kooperativet, der står bag polyPod’en. Han fortæller om baggrunden for polypoly, om polypoly's tilgang til edge og federated computing, om de nye data- og pengestrømme, som polypoly ligger op til og om hvordan polyPod vil kunne anvendes i praksis. Du kan også møde PROSA's Ole Tange, der er ved at udvikle en PROSA-løsning, baseret på polypoly-teknologien.

 

Vi serverer sandwich/salater undervejs.

Oplægsholder

Jon Lund er chef for den danske afdeling af polypoly kooperativet, og fungerer derudover som censor i Informationsvidenskab og Interaktive medier ved blandt andet IT-universitetet. Han har tidligere dækket tech-området som freelance-skribent for blandt andet Prosabladet, været direktør i den digitale medie-brancheforening FDIM og formand for Danish Online News Association (2011-15).

 

 

Dato

Start01. jun. 2022 17:00
Slut01. jun. 2022 19:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

16 ud af 25 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere