Power Excel – Introduktion til Power Query, Power Pivot og Power Map

Hør om de forskellige værktøjer - vi indlæser af data fra flere forskellige datakilder og former disse i Power Query

Power Query er et indbygget ETL-værktøj i Excel, der gør det muligt at indlæse og transformere data fra mange forskellige kilder, herunder tekstfiler, projektmapper, websider, Access- og SQLdatabaser.

Power Pivot er Excels datamodel, der gør det muligt at arbejde med store datamængder ved at relatere forskellige tabeller til hinanden og oprette DAX-målinger m.v. Power Map, nu kaldet 3D-kort, der gør det muligt at vise georeferentielle data på et tredimensionelt kort.

Kurset er for dig, der vil lære lidt om de forskellige værktøjer, hvor vi indlæser data fra flere forskellige datakilder og former disse i Power Query, indlæser dem videre ind i Excels datamodel, hvor vi ved hjælp af DAX skriver nogle forskellige målinger, herunder flere formler med
tidsintelligens. T

il sidst viser vi dataene i et kortudsnit med simulering af dataudviklingen over en periode, for at se om de kan bruges til lignende opgaver.

Underviser
Jørgen Koch er en erfaren underviser, som har haft egen virksomhed i it-branchen i mange år. Han har skrevet og oversat næsten 400 it-fagbøger og kursusmateriale til førende programmer på markedet.

 

 

Dato

Start24. nov. 2022 17:00
Slut24. nov. 2022 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

81 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere