Fredag den 2. december lukker vi kl. 12.00 for personlige henvendelser i København.
Telefoniske henvendelser vil frem til kl. 15.00 blive besvaret af vores kolleger i Århus.

Retorik for IT-folk

Bliv endnu bedre til at præsentere dine tanker og ideer, så de forstås også af folk uden dybdegående it-kendskab.

Kender du følelsen af at få afslag på et velunderbygget, fagligt argument – eller at din samarbejdspartner eller leder bare ikke forstår, hvad du mener?

Det er en frustrerende oplevelse, som rigtig mange fagspecialister ofte står overfor.

På dette kursus lærer du at formidle din viden og faglighed til ikke-specialister både internt og eksternt i organisationen.

Nogle skal måske overbevise deres ledere om at ændre i en procedure, mens andre skal ramme et bredt publikum og overbevise dem om, at de skal interessere sig for nye retninger.

Fælles er, at en kompleks viden skal formidles hurtigt uden at gå på kompromis med den faglige integritet. Der findes ikke nogen mirakelløsninger på den udfordring, men til gengæld findes der en række strategier, der øger din sandsynlighed for at overkomme den og nå i mål med dine projekter.

Indhold: Dét, vi arbejder med på et kursus i faglig formidling
• Modtagerorientering Hvordan får du vendt dine argumenter rundt, så din modtager forstår, at I arbejder mod et fælles mål?
• Sprog Hvordan rammer du den helt rigtige balance mellem teknisk kompleksitet og generel forståelighed?
• Struktur Hvordan får du sat din viden ind i en ramme, så din modtager kan følge med og forstå det nødvendige for at tage en beslutning?
• Slides Når du skal formidle gennem et mundtligt oplæg, hvordan laver du så slides, der bevarer fagligheden uden at drukne modtageren i data?

Underviser:
Hanne er seniorkonsulent hos Rhetorica og uddannet cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet og international certificeret coach. Hanne har stor erfaring som underviser, leder og coach inden for præsentationsteknik, faglig formidling, skriftlig kommunikation, læring, feedback og coaching. Hanne hjælper virksomheder, organisationer, ledere, specialister og andre medarbejdere med at kommunikere klart med overbevisning, gennemslagskraft og personlighed.


Tid og sted:
Tirsdag den 28. februar kl. 17-20.
Oplægget afholdes fysisk i Aarhus og der er mulighed for at være med online også, hvis du ikke kan komme til Aarhus.
Da temaet netop er retorik, anbefaler vi, at du møder op fysisk, hvis det kan lade sig gøre. Ønsker du at deltage online, så skriv dette i Bemærkninger ved tilmelding.
Til dette arrangement kan du også tage en kollega med gratis. Ønsker du at gøre dette, så skriv kollegaens navn og email-adresse i Bemærkninger ved tilmelding.
Vi står også for lidt aftensmad.

 

Dato

Start28. feb. 2023 17:00
Slut28. feb. 2023 20:00

Sted

PROSA, Aarhus, (Store mødelokale)

Søren Frichs Vej 38M

8230 Åbyhøj

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00

21 ud af 25 pladser tilbage

Kontakt

Toke Larsen, tsl@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere