PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Rundvisning på SMK: Piranesi – syner og sandhed

Piranesi er en af sin tids mest betydningsfulde kunstnere - og inspirationskilde for arkitekter, kunstnere, filmskabere og spiludviklere

Labyrintiske gange, svævende broer, pompøse paladser og dunkle fængsler. Det kunne være scener taget ud af Game of Thrones eller Ringenes Herre, men billederne er skabt tilbage i 1700-tallet af den italienske kunstner Giovanni Battista Piranesi (1720-78). Glæd dig til at lade dig forføre af Piranesis imponerende billeduniverser, når SMK viser rundt.

Piranesi er en af sin tids mest betydningsfulde kunstnere og har været en inspirationskilde for både arkitekter, kunstnere, filmskabere og spiludviklere. Han er uddannet arkitekt, men er i dag mest kendt for sine grafiske tryk, der inviterer beskueren ind i verdener, der er både velkendte og fremmede. Piranesi gengiver nemlig ikke den virkelighed, han ser 1:1. I stedet udfordrer han forholdet mellem virkelighed og fantasi ved at tilføje dramatiske elementer og manipulere med perspektiverne. Citat fra SMK.dk: Hanne Kolind Poulsen, museumsinspektør og seniorforsker på SMK.

Kom i god tid. Store tasker og jakker lægges i garderoben i kælderen.
Der er ingen spisning efter omvisningen.

Dato: Tirsdag 25. januar kl. 16.30-17.30
Sted: SMK, Sølvgade 48-50, København K

 

Dato

Start25. jan. 2022 16:30
Slut25. jan. 2022 17:30

Sted

SMK - Statens Museum for Kunst

Sølvgade 48-50, 1307 København K

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 28 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk - mobil 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere