PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Udvidet InDesign

Denne workshop er til dig, der arbejder med InDesign til dagligt eller vil lære flere nye og smarte værktøjer og teknikker i programmet.

Bliv mere rutineret i InDesign på denne 3 timers workshop. Du lærer at optimere dit workflow og får tips til effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for tid og øger din produktivitet.

På workshoppen lærer du om disse emner:

Smart opsætning af brugerflade og dokumenter
Vi kigger på smart opsætning af Mastersider, grundlinjenet, spalter, sidetal og lag, som vi udnytter til at styre layout med mulighed for variation samt hurtig placering af tekst og grafik. Du kan også tilpasse InDesigns opsætning til lige dit behov og slippe for gang på gang at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. 

Bogfunktion i InDesign
Arbejder du med store dokumenter? Så er InDesigns bogfunktion et uundværligt værktøj. Med funktionen kan du holde styr på adskillige InDesign-dokumenter, som evt. er oprettet af flere brugere og synkronisere disse, så layoutet er ens gennem alle dokumenter.

Nested Styles
Gør brug af InDesigns mulighed for at autoformatere tekster. Hvis du har scenarier, hvor du f.eks. ønsker flere formateringer indbygget i ét format, så er Nested Styles det helt rigtige værktøj. Det er blandt andet anvendeligt til prislister, tabeller og andre ensartede opsætninger.

Object Styles
Object Styles – objektformater – giver dig en række nye effektive muligheder til dine grafiske elementer. Med få klik kan du få et ensartet udseende på faktabokse, billedrammer og tekstrammer. På workshoppen lærer du, hvordan du udnytter formaterne mest effektivt.

Biblioteker
Har du brug for at bruge og dele standardfarver, tekstformater og grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. På workshoppen ser du smarte funktioner, som du har til rådighed med dit Creative Cloud-abonnement.

 

OBS! Dette virtuelle gå-hjem-møde bliver ikke optaget. Link sendes til deltagerne på dagen. 

Dato

Start18. maj 2022 17:00
Slut18. maj 2022 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

94 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Jonas - joa@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere