Byg en serverbaseret applikation med MVC og C#

Lær at bygge applikationen fra bunden med udgangspunkt i en skabelon

Den bedste måde at lære en teknologi at kende på er at kode. På kurset tages udgangspunkt i dette mantra med det formål at vise, hvordan man kan benytte Microsofts ASP.NET MVC sammen med C# til at bygge en konkret applikation. Undervejs arbejder vi med både MVC, HTML, CSS og JavaScript.

På webinaret vil du se, hvad det kræver af værktøj, og hvordan applikationen kan bygges, og efterfølgende kan du vælge selv at bygge applikationen fra bunden med udgangspunkt i en skabelon, så du hurtigt er i gang. Du kan også vælge at hente den færdige applikation og så foretage nogle smårettelser for at få en bedre forståelse for brug af C#, MVC, HTML, CSS og brug af JavaScript i en serverbaseret webapplikation.

Kurset henvender sig både til dig, der har god erfaring med webudvikling men ikke så meget erfaring med MVC og C#, og til dig uden den store erfaring.

Underviser
Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for webudvikling. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET og en kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling.

Praktik

Direkte link sendes på dagen pr. mail til alle tilmeldte.

Dette webinar bliver ikke optaget.

Der vil være pause undervejs.

 

 

Dato

Start30. sep. 2021 17:00
Slut30. sep. 2021 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

108 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere