Design Sprint - et værktøj til produktudvikling

Underviseren tager dig igennem teorien og rammerne i et inspirerende supplement af personlige tips og tricks

Design Sprint kom på alles læber efter Jake Knapps populære bog ”The Sprint Book”, som Google Ventures udviklede. Siden er der blevet afholdt millioner af Design Sprints. Hør om Design Sprint også er noget for jeres virksomhed.

Martin er en erfaren facilitator og produktudvikler, og har adskillige Design Sprints bag sig. Han vil tage dig igennem teorien og rammerne i et inspirerende supplement af personlige tips og tricks. Du bliver ført igennem, hvordan Design Sprintets fem dage er bygget op dag for dag, og hvorfor netop denne sammensætning af aktiviteter og format er blevet så populær.

Endelig vil Martin klæde dig på til at kunne spørge dig selv og din organisation, hvorvidt Design Sprint er det rigtige værktøj i en given situation.

Rune Bjerregaard
Rune er produktudvikler af hjerte og har arbejdet i en række større danske virksomheder med netop dette. Han har haft mange forskellige roller som udvikler, Scrum Master, team lead og coach – altid med agile principper som bagtæppe. Rune underviser i det agile kompetencefelt med fokus på analogi, dynamisk involvering og hands-on. Til daglig arbejder Rune som coach i produktorganisationer hos Syndicates kunder, og har i den sammenhæng afholdt tallige Design Sprints.

Praktik

  • Direkte link sendes på dagen pr. mail til alle tilmeldte
  • Webinaret bliver ikke optaget
  • Der vil være pauser undervejs

 

Dato

Start06. okt. 2021 17:00
Slut06. okt. 2021 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 25 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere