GirlzNight: Kom godt i gang med at investere

Investering fra A-Z - både for dig der er helt grøn og den lidt erfarne

Sarah Ophelia Møss har firmaerne Ophelia Invest og Forlaget Penge som skaber rum for læring på investeringsfeltet. Hun udgiver bøger, artikler, podcast og videoer om investering og privatøkonomi. I de seneste 3,5 år har hun undervist op mod 5.000 danskere.
Du får tips til de første skridt ud i investeringens univers. Og efter foredraget vil du kunne gå direkte hjem og gå i gang med at investere på egen hånd. Sarah gennemgår nemlig investering fra A-Z og alle lige fra den helt grønne til den lidt erfarne vil få noget ud af at deltage. Ved siden af Ophelia Invest driver Sarah fire aktiegrupper på Facebook: Aktieklubben Danmark, Kvindelogen, Bæredygtige Aktier samt Børsnoteringer & små aktier. Formålet med grupperne er at skabe rum for sparring, inspiration og dialog, at inspirere til at tage kontrol over egen økonomi, samt at udbrede kendskabet til handel med finansielle instrumenter blandt danskerne.

Underviser
Sarah Ophelia Møss er iværksætter, forfatter og sociolog og hendes mission er, at alle danskere ved, at investering er på bordet - hvis vi vil det.

It-kvindenetværket i PROSA GirlzNight har eksisteret i 15 år. Vi mødes til foredragsaftner eller sociale arrangementer om alt fra it og kunst til job og teknologi. Så kom og netværk med andre it-kvinder.

Praktik

Vi serverer sandwich og drikkevarer undervejs.

Dato: Tirsdag 2. december kl. 17.00-19.30
Sted: PROSA, Mødelokalet PASCAL på første sal, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

 

Dato

Start02. dec. 2021 17:00
Slut02. dec. 2021 19:30

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 925,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

16 ud af 40 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere