Grøn it: Hvordan designer du mere bæredygtigt?

Kom og hør mere om, hvordan du kan benytte værdibaserede designmetoder i udviklingen af grønne IT-løsninger

PROSA UNG præsenterer:

Internet of Things og smarte teknologier kan understøtte brugere i at agere miljøbevidst og træffe grønne valg. Men ofte vil sådanne løsninger overvåge brugeren for at fungere optimalt. Så hvordan tager du hensyn til brugernes privathed og bæredygtighed på samme tid? Vi vil gennemgå hvordan værdibaserede designmetoder kan hjælpe dig i disse overvejelser, og hvordan du kan udvikle med både brugeren og grøn it i centrum.

Vi diskuterer desuden paradokser i en tid, hvor teknologiudviklingen er ressourcekrævende som aldrig før. Kan teknologi virkelig være svaret på klimaudfordringerne? Vi vil diskutere dette og meget andet. Så kom og bliv klogere på klimaudfordringerne, de teknologiske løsninger/hæmsko og lær, hvordan du selv kan designe og udvikle mere bæredygtigt.

 

Om oplægsholderen: Anne Gerdes, ph.d., er professor i informationsvidenskab ved Institut for Design og Kommunikation, Syddansk Universitet. Hendes forskning omhandler datalogiske og IT-etiske problemstillinger. Her har hun særligt fokuseret på IT-etiske spørgsmål i tilknytning til kunstig intelligens, privathed og værdibaseret IT-design. Hun har i en årrække arbejdet med disse temaer i tværfaglige sammenhænge med dataloger og SW-ingeniører.

 

Arrangementet er åbent for alle. Link bliver sendt på dagen.

 

PROSA UNG, udvalget for unge under 35, præsenterer det sidste af tre oplæg med fokus på grøn it. Vil du vide mere om UNG, så kig her.

Dato

Start27. sep. 2021 17:00
Slut27. sep. 2021 18:30

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

31 ud af 50 pladser tilbage

Kontakt

Amanda C, ach@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere