Kunst, kode og kunstig intelligens

Foredrag og små sjove øvelser med open source maskinlæringsmodeller direkte i browseren

Kunstner og kodenørd Andreas Refsgaard viser, hvordan han benytter programmering og kunstig intelligens til at skabe kunstværker, sjove musikinstrumenter og interaktive produkter for virksomheder som eksempelvis Google Creative Lab. Og kommer med perspektiver på udviklingens betydning for kunst og kreativt arbejde fremover. Han har siden 2015 afholdt mere end 150 workshops og foredrag i ind- og udland om kodning, kunst og kunstig intelligens, udstillet værker i Europa, Asien og Australien og medvirket i DR2 Temalørdag om Kunstig Intelligens.

Udover foredraget vil der være aktiviteter og små sjove øvelser i softwaren RunwayML, der gør det let og hurtigt at afprøve nogle af de nyeste og mest interessante open source maskinlæringsmodeller direkte i browseren.

Underviser
Andreas Refsgaard er kunstner, cand.it, og kreativ programmør. Han arbejder freelance med machine learning og computeralgoritmer og har udstillet kunstværker på Roskilde Festival, New York Design Week, Ars Electronica samt KIKK Festival. Sideløbende underviser han i algoritmisk tænkning og kunstnerisk brug af kunstig intelligens. Bidrager jævnligt til open source projekter som Machine Learning for Artists og ml5js.

Praktik

  • Direkte link sendes på dagen pr. mail til alle tilmeldte
  • Der vil være pauser undervejs
  • Webinaret bliver ikke optaget

Dato

Start21. sep. 2021 17:00
Slut21. sep. 2021 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

98 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere