Sikkerhed og usikkerhed på mobilen

Få gode enkle råd om, hvordan du kan forhindre de mest almindelige angreb på mobiltelefonen

Vi bruger mobiltelefonen mere og mere til at gå på nettet, faktisk bruger vi dem mere end de traditionelle computere. Samtidig tager vi sikkerheden på vores mobile platforme for givet. Men er det nu klogt? De Cyber-kriminelle har for længst opdaget, at vi gemmer personlige fotos, kontooplysninger, geo-data og meget andet på vores mobiltelefoner, og at det er temmelig nemt at få adgang til dem.

Hvad er konsekvensen af, at en kriminel kan få adgang til dine mest private fotos, din MobilePay app og kender din fysiske position?

Slutteligt bliver der givet en række enkle råd om, hvordan man kan forhindre de mest almindelige angreb på mobiltelefonen.

Underviser
Karsten Vandrup. Lektor, it-sikkerhedsspecialist, forfatter. Efter en lang karriere som leder i it- og kommunikationsbranchen i Danmark, Finland, Californien og Baltikum skiftede Vandrup i 2014 til den akademiske verden for at forske og undervise i it-sikkerhed og it-kriminalitet. Udover sit engagement i forskning, er Karsten Vandrup ekspert i branchen inden for IT Security Management, GDPR, ISO27001, Netværkssikkerhed, Mobilsikkerhed og Crime-as-a-Service. I efteråret 2021 udkommer András Acs Pedersen og Karsten Vandrup med bogen ’IT-Sikkerhed i praksis – en introduktion’ på forlaget Samfundslitteratur.


Online. Direkte link sendes på dagen pr. mail til alle tilmeldte

 

Dato

Start25. okt. 2021 17:00
Slut25. okt. 2021 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

66 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere