PROSA på dit studiested

PROSA kommer ud på studiesteder med informationsmøder og rådgivning om fx overgangen mellem studie og job.

Vi vil gerne være med til at lave de aktiviteter, som du og dine medstuderende brænder for - og vores organizere er med til at sparke liv i studiemiljøet blandt de it-studerende i de største byer.

Organizere støtter studerendes initiativer

PROSA/STUD har studerende ansat som "STUD-organizere" i de største studiebyer: København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Organizerne bringer de it-studerende sammen og hjælper med at lave aktiviteter lokalt på studiestederne.

Har du idéer til noget spændende eller vil du vide mere om, hvad der foregår blandt de it-studerende i din studieby, så kriv til: stud-organizer@prosa.dk

Informationsmøder og events

Semesterstartsmøder og dimittendmøder er en del af vores tilbud til Erhvervsakademier og andre skoler. Vi kommer meget gerne ud og fortæller om, hvad du kan bruge din fagforening til som nyuddannet, hvordan du bedst håndterer overgangen fra studie til job i forhold til fx jobsøgning, lønfohandling, kontrakt og dagpenge.

Kontakt stud@prosa.dk hvis du gerne vil have et informationsmøde på dit studiested.

Lokale arrangementer om it-faglige emner laver vi også meget gerne. Har du en idé til noget, som du og dine medstuderende gerne vil have stablet på benene, så kontakt os!

Studiestart

Mød os til studiestart i de største byer. Vi samarbejder med studenterforeninger og kommer rundt og fortæller om, hvad du kan få ud af et gratis PROSA STUD-medlemsskab, mens du studerer.

Sidst revideret

20. december 2019

Kontakt

PROSA/STUD

stud@prosa.dk