PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

7 nye rum tilagile værktøjskasse din (Aarhus)

Er du Product Owner, Scrum Master eller arbejder du på et agilt? Er du leder for et team, eller en afdeling der arbejder agilt?

Er du Product Owner, Scrum Master eller arbejder du på et agilt? Er du leder for et team, eller en afdeling der arbejder agilt? Og er der noget, der ikke helt fungerer hos jer? Så kom og hør om de værktøjer som Bent Jensen, efter mere end 20 års arbejde med at rådgive, lede og arbejde i agile organisationer, har udviklet og samlet i sin værktøjskasse.

Det kan opsummeres til syv områder, som det er vigtigt at fokusere på, svarende til 7 rum i en værktøjskasse. I hvert rum er der et eller flere værktøjer, som kan give den agile praksis det sidste løft, eller kompensere for noget af det der ikke lige er efter bogen. Du er velkommen til at medbringe en problemstilling fra dit eget team, som vi i fællesskab kan anvende et af værktøjerne på - eller måske vi kan opfinde et nyt værktøj til værktøjskassen.

Underviser
Bent Jensen fra BestBrains.

 

 

Dato

Start19. maj 2022 17:00
Slut19. maj 2022 20:00

Sted

PROSA Aarhus

Søren Frichs Vej 38K

8230 Åbyhøj

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

27 ud af 30 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere