PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Cyberkrig – privat eller statsligt

Hvordan er stater og statslige organisationer involveret, og hvad opnår de. Er 3. verdenskrig i gang i cyberspace?

It-kriminalitet er den hurtigst voksende kriminalitetsform, og overgår alle andre kriminalitetsformer i omsætning. Hvis it-kriminalitet var et land, så ville det være verdens 3. største økonomi. Men hvem er det der tjener pengene i denne Cyberkrig, og er der kun private aktører?

Dette webinar sætter fokus på cyberkrigerne, hvem de er, hvem de arbejder for, og hvilke metoder de anvender. Hvordan er stater og statslige organisationer involveret, og hvad opnår de. Er 3. verdenskrig i gang i cyberspace?

Underviser
Karsten Vandrup. Lektor, it-sikkerhedsspecialist, forfatter. Efter en lang karriere som leder i it- og kommunikationsbranchen i Danmark, Finland, Californien og Baltikum skiftede Vandrup i 2014 til den akademiske verden for at forske og undervise i it-sikkerhed og it-kriminalitet. Udover sit engagement i forskning, er Karsten Vandrup ekspert i branchen inden for IT Security Management, GDPR, ISO27001, Netværkssikkerhed, Mobilsikkerhed og Crime-as-a-Service. I efteråret 2021 udkom András Acs Pedersen og Karsten Vandrup med bogen ’IT-Sikkerhed i praksis – en introduktion’ på forlaget Samfundslitteratur.

Kun for medlemmer af PROSA og Forsikringsforbundet

 

Dato: Tirsdag 5. april 2022 kl. 17.00-19.00
Sted: Online. Link sendes pr. mail på dagen

 

Dato

Start05. apr. 2022 17:00
Slut05. apr. 2022 19:00

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

69 ud af 120 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk - link sendes på dagen pr. mail

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere