PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Den moderne firewall infrastruktur

Få en gennemgang af firewalls og firewall features, som man finder i routere, switches, /firewall enheder/ m.v.

Netværk har stigende kompleksitet, og vi har brug for fortrolighed, integritet og tilgængelighed, mens vi udfører service-vinduer, opgraderer, ændrer routing, VPN og laver generelle ændringer.

Hvordan kan vi kontrollere den kompleksitet, konfigurere spindet af forbindelser, begrænse trafikken, overvåge performance og logge alting. Vi har firewalls med tusindvis af konfigurationslinjer og regler, der forbinder alle dele af en organisation til en verden af partnere, internet, lokalt net, trådløse netværk m.v. Vores nuværende tilgang er dømt til at fejle. Nogen vil sige, at det har fejlet allerede. De færreste kan overskue regelsæt, konsekvenser eller udføre arbejde på infrastrukturen.

Vi gennemgår firewalls og firewall features, som man finder i routere, switches, /firewall enheder/ m.v. Målgruppen er alle, som er interesserede i netværkssikkerhed. Nøgleord: Firewall, routing, firewall infrastuctures, packet filtering, stateful filtering, Network Forensics and Visibility, DDoS and DDoS protection. Materialer på engelsk men præsentationen er på dansk.
Open Source materials på Github: github.com/kramse/security-courses/

Underviser
Henrik Kramselund (@kramse) er internet samurai, netværks- og sikkerhedskonsulent. Har arbejdet med sikkerhed siden midten af 1990erne.

Dato: Mandag 7. februar kl. 17.00-21.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Dato

Start07. feb. 2022 17:00
Slut07. feb. 2022 21:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 1.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

0 ud af 35 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere