En aften med kunsten i fokus på AROS

Kom gratis på AROS og fordyb dig i forskellige udstillinger

Hvis du går i Aarhus, kan du næsten ikke undgå at se AROS med regnbuen på toppen. Nu får du muligheden for at udforske bygningen og udstillingerne indefra, da PROSA gerne vil invitere dig med på AROS.

Hvilke udstillinger, du har lyst til at udforske, er helt op til dig. Der er de faste udstillinger, som inkluderer Human Nature, Far from Home og Installationskunst. Derudover kan du se de midlertidige udstillinger, hvor du kan få fornøjelsen af Chiharu Shiota – Invisible Line, Cindy Sherman – Tapestries og Erró – The Power of Images. Du kan læse meget mere om udstillingerne på AROS’ hjemmeside lige her: https://www.aros.dk/da/kunst/aktuelle-udstillinger/

Praktisk information:

Mellem kl. 18.00-18.30 kan du finde PROSAs repræsentanter i lobbyen, hvor der uddeles billetter. Derefter kan du selv udforske netop de udstillinger, som frister dig. Du har mulighed for at se de forskellige udstillinger helt frem til AROS’ lukketid, som er klokken 21.00.

Tag din kollega eller medstuderende (som også er PROSA-medlem) under armen, og så ses vi til en kulturel aften.

 

Transport: Som medlem af PROSA har du mulighed for at få dækket transportudgifter i forbindelse med PROSAs arrangementer. PROSA dækker den billigste offentlige transport fra din hjemadresse til arrangementsstedet. Ta´ fat i en PROSA-repræsentant på dagen.

Dato

Start12. apr 2023 18:00
Slut12. apr 2023 21:00

Sted

ARoS Kunstmuseum i Aarhus

Aros Alle 2, 8000 Aarhus C

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 140,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

27 ud af 30 pladser tilbage

Kontakt

Har du spørgsmål? Kontakt Caroline på: cba@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere