PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

GirlzNight: Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben

Kom og netværk med andre kvinder

Mennesker smitter hinanden med følelser, da vi er flokdyr og altid ubevidst vil tilpasse os stemningen i flokken. Hvis du er sammen med en der er stresset, smitter det, men det smitter også, hvis du er sammen med en, som er i godt humør og motiveret. Bliv introduceret til den nyeste forskning om social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden i hverdagen. Du får redskaber til at beskytte dig selv mod ikke at blive smittet af andres stress og dårlige humør og til at undgå følelsesmæssig forurening på din arbejdsplads. Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning om hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden.

It-kvindenetværket i PROSA GirlzNight har eksisteret i 15 år. Vi mødes til foredragsaftner eller sociale arrangementer om alt fra it og kunst til job og teknologi. Så kom og netværk med andre it-kvinder.

Oplægsholder
Rikke Østergaard er sociolog, mentaltræningsekspert, foredragsholder og forfatter. Specialist i bl.a. stress, konfliktløsning og samarbejde.

Program

Foredrag: kl. 17.00-18.30

Spisning og netværk: kl. 18.30-19.30

Vi serverer salater og et glas vin og/eller sodavand

 

 

 

Dato

Start08. feb. 2022 17:00
Slut08. feb. 2022 19:30

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

30 ud af 40 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere