PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Introduktion til DAX

Få overblik over DAX - et funktionelt programmeringssprog, der bruges til at oprette beregnede kolonner, målinger og brugerdefinerede tabeller

De seneste år er der kommet mere og mere fokus på DAX (Data Analysis Expressions) i blandt andet Power BI og Excel.

DAX er et funktionelt programmeringssprog, der bruges til at oprette beregnede kolonner, målinger og brugerdefinerede tabeller. Det består af en samling funktioner, operatorer og konstanter, der kan bruges i formler og udtryk til at beregne og returnere en eller flere værdier.

Er du ny inden for DAX, kan det være svært at få et overblik over de forskellige funktioner, begreber og muligheder, hvorfor formålet med dette virtuelle gå-hjem-møde er at skabe dette overblik, hvor vi blandt andet ser på, hvad DAX er for en størrelse, og hvordan du kan bruge DAX til at analysere data i dine modeller.

Underviser
Jørgen Koch er en erfaren underviser og Microsoft Certified Trainer i Dataanalyse og Power-platformen, og har haft egen virksomhed i it-branchen i mere end 35 år. Ud over at undervise i it har Jørgen blandt andet skrevet og oversat mere end 350 it-fagbøger og kursusmateriale til førende programmer på markedet.

Dato: Torsdag 28 april kl. 17.00-19.00
Sted: Online. Direkte link sendes pr. mail på dagen

 

 

Dato

Start28. apr. 2022 17:00
Slut28. apr. 2022 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

127 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere