Fredag den 2. december lukker vi kl. 12.00 for personlige henvendelser i København.
Telefoniske henvendelser vil frem til kl. 15.00 blive besvaret af vores kolleger i Århus.

Julehygge på Art By Me

Vi byder på en aften fyldt med hygge, keramikmaling og lange samtaler

Vi gentager succesen fra sidste gang og tager derfor på Art By Me for at male keramik igen. Aftenen vil byde på hyggelige samtaler samt en masse skøn keramik og farverige penselstrøg. Der vil være mulighed for at male mange forskellige typer keramik, bl.a. krus, skåle, fade og juletræsophæng - og du kan selv vælge din favorit.

Praktisk information

  • Vi mødes på Art By Me (Urbansgade 28) kl. 19:30.
  • PROSA betaler for op til 200 kr. keramik pr. deltager. Hvis du ønsker at male et dyrere stykke keramik, kan dette også sagtens lade sig gøre. Du skal blot selv betale restbeløbet fra 200 kr. op til den pris, keramikken koster.
  • Du skal selv afhente dit keramik hos Art By Me, når det er færdigbrændt. Dette tager ca. en uges tid, men i travle perioder (f.eks. juletid) kan det tage længere tid. PROSA skriver en mail ud til alle deltagere, når jeres keramik kan afhentes i caféen.
  • Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke. Dog er det muligt at købe både varme og kolde drikke samt noget til den søde tand hos caféen.
  • OBS. Bemærk tilmeldingsfristen 28/11.

Om Art By Me

Art By Me er en keramikcafé, som findes både i Aalborg og Aarhus. De har over 200 forskellige slags keramik og 80 forskellige farver - så vi garanterer, at du her kan lave dine keramikdrømme til virkelighed! Når din keramik er færdigmalet, skal det glaseres, hvorefter det brændes i en ovn, som når op til 1000 graders varme. Efter ca. en uges tid kan du hente din keramik og tage det med hjem. Måske du allerede ved, hvor det skal stå?

Husk at medbringe godt humør og kreative idéer!

OBS: Spis aftensmad hjemmefra.

Dato

Start06. dec. 2022 19:30
Slut06. dec. 2022 22:00

Sted

Art By Me

Urbansgade 28, 9000 Aalborg

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00

0 ud af 20 pladser tilbage

Kontakt

Sarah smf@prosa.dk, Nikolaj nrk@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere