Kvindenetværk – Filmhygge

Kom til en aften med mad, film og masser af hygge.

Vi starter aftenen ud med at spise inden vi ser en feministisk relevant film og efterfølgende diskuterer den.  Du kan selv være med til at bestemme hvilken én af de fire udvalgte film vi skal se på dagen, ved at sende din stemme til mch@prosa.dk senest d. 21. maj.

Vi sørger for mad, drikkevarer og snacks.

Hvis du har nogen allergener i forhold til mad, så send en mail til mch@prosa.dk senest d. 2. juni.

 

Filmbeskrivelse

Hidden Figures / drama – Filmen fra 2016 handler om de tre afroamerikanske kvinder der arbejder på NASA’s Space Race i 1960’erne, og nogle af de problematikker der følger med at være en sort kvinde i en hvid mands verden.

Alle hader feminister / dokumentar – Vi følger værten Ane Høgsberg der har til sinde at gøre kvindekampen cool igen. Hun udforsker nogle af de mange aspesker hvor kvinder har færre privilegier end mænd.

Mona Lisa Smile / drama –filmen fra 2003 handler om lærerinden Katherine Watson der underviser i kunsthistorie på den konservativ pigeskole Wellesley College. Hun kæmper for at hendes elever kender til muligheden for at vælge sit eget liv, og ikke dét som samfundet har bestemt.

Radium Girls / drama – filmen fra 2018 handler om de unge søskende Bessie og Josephine, der begge arbejder på en fabrik med radium. Den ene af søstrene bliver syg, og de to kvinder kæmper kampen imod fabrikkens tyranni og systemet.

Dato

Start11. jun. 2022 17:00
Slut11. jun. 2022 22:00

Sted

PROSA Odense

Overgade 54, 5000 Odense C

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00

15 ud af 20 pladser tilbage

Kontakt

Har du spørgsmål? Kontakt Maria mch@prosa.dk Mobil: 22589899

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere