Der er for øjeblikket udfordringer med vores mailsystem. Hvis du har en sag der haster, så ring 33 36 41 41

Livet med AD(H)D i infosec

Kom og hør en personlig historie om at arbejde indenfor Information Security med diagnosen AD(H)D

Klaus Agnoletti har arbejdet inden for infosec (Information Security) i næsten 20 år og har AD(H)D. Kom og hør hans historie. Om hvordan han følte, at der var noget galt, indtil han blev diagnosticeret for tre år siden, og hvordan diagnosen har påvirket hans liv. Han vil gerne forsøge at uddanne, nedbryde tabuer og inspirere andre.

Oplægget handler også om, hvad ADHD egentlig er, hvad symptomerne er, og at du kun har et liv, så det er vigtigt at få det bedste ud af det – også karrieremæssigt:

Jeg blev diagnosticeret med AD(H)D for næsten tre år siden, da jeg var 44 år gammel. At få diagnosen og den rigtige medicin betød alt for mig; pludselig forstod jeg alle de symptomer, jeg havde, og jeg var i stand til at fungere langt bedre. En bedre forståelse betød også, at jeg fik mere indsigt i, hvorfor det blev sværere og sværere for mig at få og beholde et fast job. Så der måtte ske noget. Jeg besluttede at blive freelancer.
Så dette oplæg handler om, at uanset om du har en mental diagnose eller ej, skal du altid gå efter det, der gør dig glad. Og især når du er mentalt udfordret, er det ekstremt vigtigt at vide, hvad udfordringerne er, så du kan mindske dem. Ved at holde dette oplæg håber jeg at sprede viden om ADHD og nedbryde tabuer omkring det, så flere mennesker kan få hjælp og hjælpe sig selv. Det er et vigtigt emne, der heldigvis er kommet mere fokus på.

Jeg er sikker på, at der er en overrepræsentation af mentale diagnoser inden for Informationssikkerhed (og IT generelt), så viden indenfor området er helt sikkert nødvendigt. Så vi kan tale åbent om det, sikre at flere virksomheder forstår, hvordan man håndterer mangfoldighed, og at flere mennesker i branchen får et godt liv. Det fortjener vi alle.

Oplægsholder
Klaus Agnoletti har været all-round infosec professionel siden 2004. Som et længe aktivt medlem af infosec communityet i København, Danmark, var han medstifter af BSides København i 2019. I starten af 2023
startede han som freelance infosec storyteller og specialiserer sig i security transformation med et særligt fokus på community-fokuseret marketing og employer branding.

Vi serverer sandwich og kaffe undervejs.

Dato: Torsdag 22. juni kl. 17.30-19.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

Dato

Start22. jun 2023 17:30
Slut22. jun 2023 19:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 42,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

10 ud af 30 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere