PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Moderne dataanalyse i R - En primer.

Bliv introduceret til R som værktøj til dataanalyse

Datamængderne i private og offentlige virksomheder vokser dag for dag og stiller større krav til dataanalyse, der er præcis, reproducerbar og genanvendelig, og som kan kommunikeres effektivt videre til kollegaer, kunder og beslutningstagere. R er et open source programmeringssprog, oprindeligt udviklet og derved optimeret til statistisk analyse og datavisualisering. Med introduktionen af Tidyverse økosystemet i 2016, har R de sidste 5 år gennemgået en anseelig udvikling og fremstår i dag som et samlet, professionelt og ensrettet framework af brugervenlige og elegante værktøjer, som dækker hele værdikæden fra data- håndtering over modellering og visualisering, til rapportering med fokus på friktionsfri kodevedligehold og reproducerbarhed.

I denne 3-timers workshop, vil du blive introduceret til Tidyverse R og der vil være mulighed for Q&A med Leon og Johannes fra Nordicdatalab, som til daglig arbejder med R inden for hhv. forsknings- og forretningsorienteret anvendelse.

Dato

Start16. mar. 2022 17:00
Slut16. mar. 2022 20:00

Sted

Online

link offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

95 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Jonas, joa@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere