PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

”Normalt deler jeg ikke noget her på LinkedIn.. ”

Få inspiration til indhold og få tips til et bedre profilbillede

Få styr på din professionelle tilstedeværelse på LinkedIn og lær at tage bedre billeder med din mobiltelefon.

Formålet med kurset er at gå i dybden med brugen af Linkedin, som en kanal til at brande dig selv ud over blot at bruge den til at finde jobs. Du får som deltager et indgående kendskab til mediets muligheder og begrænsninger. Du får konkret inspiration til, hvordan du kan gå hjem og begynde at dele både faglige såvel som personlige historier på Linkedin med en høj billedkvalitet, der resonerer med dine følgere.

Første del af undervisningen har fokus på, hvordan man arbejder professionelt med sin egen profil, herunder at bruge personlige virkemidler. Denne del tager afsæt i et grundlæggende indblik i Linkedin og underviseren vil dele en række konkrete best practice visuelle referencer. Anden del af kurset har fokus på en mere praktisk tilgang, hvor du får konkrete tips til, hvordan du kan få løftet dine færdigheder indenfor mobilfotografi, så du selv kan dele billeder, der skaber blikfang.

Målgruppen:

Forløbet er til både studerende og professionelle der i dag har en Linkedin profil, men som endnu ikke har delt noget på Linkedin, men gerne vil i gang med at dele både personlige, såvel som faglige historier.

Underviser

Mette Willert er Content Strategist og Visuel Storyteller. Hun har mere end 10 års erfaring i at arbejde med indholdsproduktion. Mette har siddet i DSB’s social media team indtil januar 2018. Inden hun i februar 2018 gik selvstændig. I dag rådgiver hun en lang række af mindre og større danske virksomheder om visuel storytelling på sociale medier.

Dato

Start12. mar. 2022 10:00
Slut12. mar. 2022 13:00

Sted

PROSA København, mødelokalet ADA

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

14 ud af 25 pladser tilbage

Kontakt

Jacob Pohl Jensen - jpj@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere