Nyheder i C#9 og C#10 – Cutting Edge C#

Du bliver introduceret til både class og struct records med de tilhørende objekt-orienterede udvidelser til structs og anonyme typer.

C# er ét af verdens mest benyttede programmeringssprog og er kendt som et levende sprog, der hyppigt udvides med nye og bedre features, så det hele tiden er aktuelt.

Efter planen udgives C# 11 mod slutningen af 2022 med flere nye features. For at været helt ajour med C# inden gennemgås de vigtigste nye features introduceret i C#9 og C#10 i de foregående to releases.

Du bliver introduceret til både class og struct records med de tilhørende objekt-orienterede udvidelser til structs og anonyme typer. Samt til de mere pragmatiske features som top-level statements, file-scoped namespaces, implicit og global usings samt alle de nyeste udvidelser til pattern matching, expressions og metoder. Kurset henvender sig til udviklere, der har et generelt kendskab til tidligere versioner af C#, men gerne vil være helt up-to-date med alle de nyeste features.

Underviser
Jesper Gulmann Henriksen er Principal Engineer i en cloud-native udviklingsafdeling med fokus på miljø-services på .NET og Azure. Han har arbejdet med Microsofts teknologier gennem mere end 20 år i meget forskellige domæner som mission-kritiske systemer til luftfart, den finansielle sektor, krypto-sikkerhed, legetøj samt IoT.

 

 

 

Dato

Start15. sep. 2022 17:00
Slut15. sep. 2022 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

75 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk - link sendes på dagen pr. mail

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere