Oversete guldkorn i C#

Få gennemgået en række stort set ubemærkede tilføjelser og ukendte hjørner mv.

C# er kendt som et programmeringssprog, der hyppigt udvides, så det hele tiden er aktuelt. Med en kadence på pt. én ny major release hvert år, kommer der hele tiden nye features til.

Det kan virke overvældende at holde trit med alle ændringer i C#, da man oftest kun hører om enkelte højtprofilerede features fra hver release. Det betyder, at et stort antal udvidelser og tilføjelser går ”under radaren” hos mange udviklere, som dermed mister brugbare tips og tricks.

Vi gennemgår en række stort set ubemærkede tilføjelser og ukendte hjørner i C# 6, 7, 8, 9 og 10, som enten kan bruges til noget produktivt på en ny måde, eller kan skabe problemer, man ikke kender til.

Vi ser på nye access modifiers, en hel suite af read-only features, extensions ”everywhere”, records som keys, Caller Argument Expressions, with-keywords, spans, indices og ranges i LINQ og for egne typer - og meget mere.

Underviser
Jesper Gulmann Henriksen er Principal Engineer i en cloud-native udviklingsafdeling med fokus på miljø-services på .NET og Azure.

 

Dato

Start06. okt. 2022 17:00
Slut06. okt. 2022 19:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

68 ud af 100 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk - link sendes på dagen pr. mail

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere