## Sikkerhed i en blandet IPv4 og IPv6 verden

Hør om og få en gennemgang af de basale protokoller, der bruges på internettet

Hør om de basale protokoller, der bruges på internettet i dag – med fokus på sikkerheden. Vi starter med en gennemgang fra lav niveau protokoller som ARP/NDP, med tilhørende port security funktioner i switches. Derefter om protokol stakkene IPv4 og IPv6, til vi har dækket et minimum af protokoller for at have et fungerende og nogenlunde sikkert netværk. Undervejs vil der være eksempel konfiguration og værktøjer fra egne netværk og et demo netværk.

Vi prøver at anbefale funktioner som allerede er tilgængelige, samt viser pentest-værktøjer som kan demonstrere problemerne. Der vil være netværkspakker vist i Wireshark og mange detaljer. Du får desuden information om eksisterende features som burde være tilgængelige i det meste enterprise-udstyr, hardware og software. Målgruppen er alle der er interesserede i netværk og netværkssikkerhed.

Nøgleord: Ethernet, IPv4, IPv6, subnets, CIDR, APR/NDP, DHCP, DNS, Wireshark, tcpdump, switch port security, network filtering and segmentation.

Underviser
Henrik Kramselund (@kramse) er internet samurai, netværks- og sikkerhedskonsulent. Har arbejdet med sikkerhed siden midten af 1990erne.


Online. Direkte link sendes pr. mail på kursusdagen

Webinaret bliver ikke optaget.

 

Dato

Start18. mar 2024 17:00
Slut18. mar 2024 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 2.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

76 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere