PROSA holder fortsat åbent, men kun efter aftale. Vi beder alle ansatte såvel som medlemmer om at møde op med gyldigt coronapas. 

Sikkerhed i en blandet IPv4 og IPv6 verden

Gennemgang af de basale protokoller, der bruges på internettet i dag – med fokus på sikkerheden

Få en gennemgang af de basale protokoller, der bruges på internettet i dag – med fokus på sikkerheden. Vi vil starte gennemgang fra lav niveau protokoller som ARP/NDP, med tilhørende port security funktioner i switches. Derefter vil vi bevæge os op gennem protokol stakkene IPv4 og IPv6, til vi har dækket et minimum af protokoller for at have et fungerende og nogenlunde sikkert netværk. Undervejs vil der være eksempel konfiguration og værktøjer fra egne netværk og et demo netværk.

Vi prøver at anbefale funktioner som allerede er tilgængelige, samt viser pentest-værktøjer som kan demonstrere problemerne. Der vil være netværkspakker vist i Wireshark og mange detaljer. Du får desuden information om eksisterende features som burde være tilgængelige i det meste enterprise-udstyr, hardware og software. Målgruppen er alle der er interesserede i netværk og netværkssikkerhed.

Nøgleord: Ethernet, IPv4, IPv6, subnets, CIDR, APR/NDP, DHCP, DNS, Wireshark, tcpdump, switch port security, network filtering and segmentation.

Underviser
Henrik Kramselund (@kramse) er internet samurai, netværks- og sikkerhedskonsulent. Har arbejdet med sikkerhed siden midten af 1990’erne.

Dato: Mandag 30. maj kl. 17.00-21.00
Sted: PROSA, Vester Farimagsgade 37A, 1606 København V

 

Dato

Start30. maj 2022 17:00
Slut30. maj 2022 21:00

Sted

PROSA København, mødelokalet PASCAL

Vester Farimagsgade 37A

1606 København V

Se på kortRejseplan

25 ud af 40 pladser tilbage

Kontakt

Lulu P kursus@prosa.dk

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere