Kunst, kode og kunstig intelligens

Hør om kreativt arbejde med AI og lær at bruge AI-værktøjer direkte i browseren

Andreas Refsgaard er kunstner og kodenørd med speciale i at bruge kunst til at gøre programmering og kunstig intelligens interessant på en inspirerende og underholdende facon. Han har afholdt mere end 150 workshops og foredrag i ind- og udland om kodning, kunst og kunstig intelligens, udstillet værker i Europa, Asien og Australien og medvirket i DR2 Temalørdag og TV-Avisen.

På webinaret viser han, hvordan han benytter programmering og kunstig intelligens til at skabe kunstværker, sjove musikinstrumenter og interaktive produkter for virksomheder som Google Creative Lab og kommer med perspektiver på udviklingens betydning for kunst og kreativt arbejde fremover.

Udover foredraget vil aftenen indeholde aktiviteter og små sjove øvelser med lettilgængelige AI-værktøjer direkte i browseren.

Oplægsholder
Andreas Refsgaard er kunstner, cand.it, og kreativ programmør. Han arbejder freelance med machine learning og computeralgoritmer for alt fra Vejle Bibliotek til Google Creative Lab, og han har udstillet kunstværker på steder som Roskilde Festival, New York Design Week, Ars Electronica og KIKK Festival. Sideløbende underviser Andreas i algoritmisk tænkning og kunstnerisk brug af kunstig intelligens på designskoler og universiteter verden over.

Online. Direkte link sendes pr. mail senest på kursusdagen

Dato

Start09. okt 2023 17:00
Slut09. okt 2023 20:00

Sted

Online

link til webinaret offentliggøres senere

Se på kortRejseplan

Pris

MedlemKr. 0,00
Ikke-medlemKr. 1.525,00
Meld dig ind og deltag til medlemspris

77 ud af 150 pladser tilbage

Kontakt

Lulu - kursus@prosa.dk 27785453

Bliv medlem af PROSA

Som medlem af PROSA får du en lang række fordele, som bl.a.

Gratis kurser

Juridisk rådgivning

Faglige netværk

Gode bankaftaler og forsikringer

Læs mere